Romars

2009-06-27
18:46:02

American Car & MC show :D
I dag var jag på American Car & Mc show med pappa och storebror.. lillesyrran var med, men hon gnällde mest.. trött jag blev på henne -.-' *suck* men aja... hur som helst så var det fett jävla najs dära :D det var fett najs bilar och ja sådant :D det var roligt. :) Trodde inte de kunde vara så kul och gå runt och kolla på bilar men tydligen var de väldigt kul :D jag har inte gillat att gå runt och se på bilar förut men de var faktiskt kul :D Fett najs de skulle vara och åka på någon crusing någon gång :P Gudfar och Gudmor har ju två bilar :P dom är najs ;P Haha jaa men kul hade jag.. det kommer bli ett najs minne.. hoppas jag åker på crusing någon gång :P



Fin bil :D

motor
Motor :D


Någon ^^ polar till Robin, sedan Robin, Basse :D


Fin bil ;P

2009-06-26
17:21:25

R.I.P Michael Jacksson

Rest in Peace
Michael Jacksson dog natten till 26/6-09 han var född 1958 och dog 2009.
Han åkte in till sjukhus 21.20 i går kväll. Han fick hjärtstillestånd och dom försökte få honom vid liv igen men 23.26 förklarades han död. :'( Vila i frid. Alla fans sörjer.. de känns så overkligt att du är död.. vila i frid.
The King of pop, A true legend! <3



Michael Jacksson </3
Rest In Peace!


2009-06-25
22:10:17

Solbränd!! D':
Hej hej!
Bloggen de har hänt en hemskt sak, jag har blivit solbränd, ser fan ut som en kokt kräfa :S det är så jävla hemskt... jag vill inte vara solbränd, kan knappt sola dåe.. Vart och badat i 2 dagar.. :) kul.. :D i går när jag badade så typ fick jag fett ont i fötterna :( hemskt! Gör asont och gå på trampdynorna.. Jag saknar hästarna. Ska bada i morron. Kanske sola, vi får se.. bara jag inte blir mera solbränd...då kommer jag fan sitta inne resten av sommaren tills de slutar med regn. då kan man vara ute. :D Regn gör ingenting. Saknar alla från ridlägret, Lelle som tyckte jag skulle vara fritidsledare :D <33 tack för den Lelle <3 :D Skulle faktiskt vara kul ärligt talat.. Clara saknar dig, vi måste ses snart <3 Potatis saknar Lelle och Clara, och de andra. Snart ska vi åka till landet.. Jag ska träffa Mysan på Måndag :D dåe ska hon fixa mitt hår och sminka mig :D Fett kul.. hon sover hos mig.. sedan ska vi träffa hennes kompis Mirre då så på tisdagen så kanske vi ska till grönan :D <3 Fett najs de ära :D

Puss puss...

Ps. Tror jag har sömn problem.. "/  har fått så jävla svårt att somna på sistone så jag tror det! ds.


puusss sööt tjockis häst :D <3

Älskade Loffe <33 smutsgris också ;P <3  (A)

2009-06-20
17:22:09

Älskar er!! :'D
Lelle! <3
Lelle jag älskar dig gumman <33 så jävla söt och snäll. Du får mig att känna mig glad när jag ser dig eller när jag pratar med dig eller skriver. Bara jag typ hör av dig på något sätt <33 Du är rolig och snäll. Vi fick många goda skratt på ridlägret också. Det är ett oförglömligt ridläger! Du och Magic är verkligen magiska till sammans <33 De såg så fint ut<33 Älskar dig Lelle<33 // Potatis Ps. Potatis + Lelle = Vänner <3 (A)

Clara! <3
Clara jag älskar dig också <33 Du är så bäst och snäll och söööt <33 :D Du får mig rörd, glad, och oerhört glad på något sätt. Jag var inte så glad innan jag åkte på ridläger, men NU... nu är jag det, på grund av dig<33 Tack Clara!  Du och Silver passade på något sätt. Du hade ordning på honom fast han sprang och sådant. <33 De ar så underbart! Älskar dig Clara! <33 // Potatis Ps. Potatis + Clara = Vänner <333 (A)

Älskar er jättemycket!

L
Le
Lel
Lell
Lelle
Lell
Lel
Le
L

C
Cl
Cla
Clar
Clara
Clar
Cla
Cl
C

<33
Lelle käkar annanas :P <33 *Gott* xD


<33
Clara smiter xD <33 *Ler stort :D*


<333 (A) :')
Clara och Lelle :'D <3333 (A) saknar er så mycket!!

Många kramar till er från Potatis <33 (A)

2009-06-18
20:36:32

Hemma igen! :'D
Hej Hej bloggen! Hemma igen efter ett kul och bra ridläger. Vi hade kul och mötte roliga personer alla var super snälla. Vi hade Sara och Freja som ledare :P Vi hade kul, Sara tänkte spruta vatten på mig om jag inte gick upp när dom väckte oss...så jag gick upp typ xP Alla glada läger medlemmar var: Lelle (Linnea), Krabban (Karolina), Tårtan (Karolina), Ris (Emma), Köttbullemacka xD (Magda), Ägget (Clara), Spöket (Johanna), Kanel (Mikaela), Blåbär (Tove), Svampen (Sofia), Steffie (Sofia), Katja, Ellienor, Alva xD, Obo´y xD (Amanda), Prinskorv (Frida), Marion, Erik, Emma, Sara, Spettan(Sanna), Palsternackan (Anna) och Potatis (Jag xD) haha, ja som du märkte bloggen hade vi alla lite roliga namn :P Vi hade verkligen kul den här veckan, synd att den gick så fort :'( saknar alla på lägret så mycket, vi hade kul. Jag hade loffe :P de var kul.. snäll var han.. :D men något skum.. Lelle var helt kul xD haha bäst lelle <333 Clara saknar dig också <33 låten vi skrev, grupp C älskar er, blåbär den flummisen x)

Låten (blinka lilla stjärna melodin) :
Här på roo vill vi ju bo, i röda stugan för de är senaste flugan. Hästar finns de överallt, såväl som en och annan galt. Här finns stora här finns små men ingen orkar till maten gå. Vi i grupp C är på G, men utan Evaa hur skulle vi överleva. Vi skulle veva på en automat och inte tänka på något annat än mat. Annars går vi till kiosken där de finns gott och är de slut försvinner Tove som ett skott. I trädet kan hon sitta och titta medan vi försöker henne hitta. Våra ledare heter Sara och Freja, med dom kan man ju alltid med vatten spreja, så som dom gör mooot oss. Men igentligen är de Evaa och Pia som är boss. Nu ska Tove från trädet hoppa ner så nu blir de ingen mera sång för er. xD haha den äger :P

Vi hade ett super duper bra läger i alla fall, är mycket nöjd. Med alla kompisar och sådant. Hoppas jag träffar dom igen. Kommer annars att sakna dom mycket. Kramar och pussar till er underbara människor på lägret :D

Kram Frida!

Ps. Känns som man börjar tappa saker man ska skriva när man inte suttit vid datan på 6 dagar :/ men lär ju återfinna de, för hoppningsvid :P Ds.


:P 







2009-06-01
18:07:39

Uppbehåll om cirka 1-2 veckor
Hej Hej
Hej bloggen! Jag måste komma me en lite tråkighet att säga. Jag ska på ridläger :D kul de i alla fall men kan inte skriva hos dig då :( de är de tråkiga. Men jag lovar att berätta för dig om vad som hände och så sedan när jag kommer hem den 18:ode juni, jag åker den 13:ode juni. Men jag lovar och berätta hur de vart och annat. Jag LOVAR de bloggen<3 Men hoppas du överlever. Men så du vet varför jag inte kanske skriver på ett tag, vi får se om de kommer bilder från lägret också, de får vi se då! Puss och kram bloggen <33 / Frida. 

mirre och de andra på sommaren mirre :P