Romars

2012-11-30
18:00:58

ÄNTLIGEN!
I'm done bitches! 

Heeej sötisar! 
Nu är praktiken klar, veckorna har gått fort/långsamt och det har varit hyfsat roligt trots allt. Men det ska bli riktigt skönt att få komma hem och sedan träffa massor med folk man inte sett på länge i morgon! Det ska bli riktigt roligt faktiskt!

Sedan äre normal skola igen med mina älskade lediga fredagar!! c: Men i morgon bär det alltså av hem till skogen!! <3 Min älskade vackra, tysta bästa skog!
Sedan ska jag träffa mina små prinsar, folk ifrån Västerås man inte sett sen i somras, sedan mamma och alla andra underbara människor!! åååh! Längtar! :') 

Men ikväll blir de lugnt, mysa ner mig i sängen och se på någon film eller the big bang theory kanske? c: Packa lite inför i morgon också!! :) 

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-29
20:05:43

EN DAG KVAR! FINAAAAAL!
Jag tänkte passa på och skriva medans jag är vaken och allt sådant...

Jag sitter och tittar på the big bang theory! Åååh det är så underbart, Sheldon är ju den bästaaaaa! <33 

Men i alla fall, idag är var det näst sista dagen på praktiken, lite små nervös kanske? Jag vet inte rikitgt! :O Men men, det lär gå bra som vanligt... är bara stört trött och ska ta mig en energidricka, njuta av att känna att jag faktiskt kommer få komma hem på lördag, träffa massa grymt folk och typ dricka... eller något :)

Hahah men som sagt sista dagen på praktiken, sen är det åter skola där jag får mina älskade lediga fredagar så man får en extra dag på helgen och får sova!! <3 
Ska bli så underbart!

Men tänkte fortsätta med vad jag precis gjorde så hörs vi förmodligen i morgon! ;D

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-28
21:45:41

Bara två dagar kvar!!
Tjoooho! jagärsåsjukttröttsåjaginteorkarskriva!
 
nejmeeen assåå! Bara tvåååå dagar kvar på praktiken sen äre tillbaka till skolan... men först av allt ska jag hem till min älskade skog, min underbara mamma och mina söta små bebisar!! :D <3

Det var stressigt idag oxå... och i morgon äre fucking pannkakstorsdag! Asså pallar inte, men Pontus kommer i morgon tror jag assåååååå! :)

Sjukt trött också men idag blire inte lägga sig så tidigt som igår asså...fast det var jävligt skönt och sova innan 10 :o haha! 

Men har fan inget vettigt och säga!

P u s s & k r a m 
/F
 
Sådär ser jag mig själv... eller inte c:

2012-11-27
18:24:14

JAG SAKNAR MIN SKOOOOG! :c
Jag saknar faktiskt min skog, saknar att sitta där i hemma i skogen, ta de lugnt på kvällarna och inte störas av bilar o annat jox! Jag saknar det riktigt jävla mycket! 
Men på lördag så blir det hemfäääärd! Och fest...

Men men, idag fyller "pappa" år! :) Han blir vuxen och gammal! ;D hahah! Graaaaattiis! (för 3:dje gången!). Annars gör jag inte mycket, käkade nyss och ska väl typ se lite på the big bang theory snart, så jävla underbart och titta på!! <3


O jag saknar skolan, nu tycker ni säkert att jag är helt jävla dum i huvudet när ni läser det. Men jag saknar skolan, saknar att vara ledig på fredagar o kunna chilla galet i skolan, sova till o från skolan! Vill bara sluta på praktiken NUUUU! Fötterna värker, jag är trött och jag bara känner att det suger när ens polare typ varit sjuk hela veckan! :( 

Jag är verkligen trött och skulle bara kunna sooooova hur länge som helst, utan att behöva gå upp, ha något och göra på dagen. Sen få massage, ha en stor godispåse och mysa ner sig i sängen under täcket till någon bra film eller The big bang theory! Låter inte de bra? ;)
 
P u s s & k r a m
/F
 
Ser fortfarande lika mongo ut på bilden! ):

2012-11-26
19:37:30

The big bang theory!
Det är fan äkta kärlek må jag säga!

Suttit o tittat på nio avsnitt igår och två/tre stycken idag :33 o fler ska de bli! Fyfan vad jag älskar dom knäppisarna c:
Sheldon är fan bäst av dom alla, så jävla rolig! :DD <3

Idag va jag själv på praktiken, kommer även att vara det i morgon också. TRÅÅÅÅKIGT!
Sen är jag sjuuuukt sugen på godis o.o'' Någon snäll själ som kan skänka mig lite granna? <3 
Meeeeeeen jag har två krav... 1. God Chocklad! 2. Gott godis över lag! c:

På lördag blire fest hemmaaaaaaa! Träffa folk man inte sett på evigheter osv. Ska bli så jävla roligt, då bär det av hem till "Norrland" nej men åtminstone hem till skogen c:
Eftersom man levt hos ena brossan i snart två veckor i Åkersberga ska det bli skönt att komma hem till skogen i Hallstavik! :)

Jag är lite små trött också, upp tidigt, hemma sent, ni vet... som vanligt!! ):
Bläääääääää! Jag vill verkligen, verkligen gå i ide... Som en bjöööörn ! <3

P u s s & k r a m
/F
 
Kärlek! <3 Nu saknas bara sällskap o en stor påse gooodis <3

2012-11-25
21:59:40

Sooova!
Ah heeej, snart dags o sova älskade läsare!

I morgon är det praktik igen och det betyder ju att man ska gå upp stax innan klockan fem i morgon! 
Men idag har jag inte gjort så mycket, kollat på the big bang theory, åkt hem en sväng och träffat mamma o dem andra. Sedan typ, hälsat på min söta bebis, saknar honom massor :c <3

Men om 6 dagar äre fest o då är man hemma igen, like a boss! ;D 
Hahaha wäää asså! Trött chey ska nog gå o lägga sig så det blir cirka 8 timmars sömn ;/

Men vi hörs i morgon älsklingar!
 
 
P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-24
17:16:00

Världens bästa vän! <3
Jag träffade världens bästa, finaste och underbaraste vän igår! 
Myran, jag älskar dig verkligen så otroligt mycket!
Tack för igår/idag, fast jag somnade när vi såg på den fjärde filmen på raken så hade vi så jävla roligt! 

Älskade vän, du är fan en av dem bästa vännerna jag har, trodde jag aldrig skulle hitta en så bra vän som du vännen! Du är verkligen den bästa! <3

Allt vi gått igenom, allt som vi gjort! Det är så mycket, så många skratt, så många tårar, så mycket roligt vi trots allt gjort! Vi har haft så sjukt roligt under alla dessa år och jag hoppas verkligen att det blir flera år tillsammans med dig bästa vän! <3 

Jag trodde aldrig jag skulle hitta en så bra tjejkompis, men du fanns till sist mitt framför ögonen på mig en dag och det kunde inte bli bättre faktiskt! Du är så jävla underbar vännen, med dig kan jag vara mig själv till 110%, inte behöva bry mig om vad andra riktigt tycker om mig i ditt sällskap!
Fast vi skrattar så mycket tillsammans - med eller utan alkohol... folk som frågar vad vi brukar ta... åh herregud, om det bara fanns ord på hur man gjorde för att skratta så pass mycket!

Du är världens bästa, finaste och underbaraste vän, Myran! 
Utan dig skulle jag bara rasa, tack för att du hjälper mig att stå stark när jag håller på att falla, att du finns där när jag behöver dig.
Du är värd guld! 
Tack för du existera älskade vän! <3

Älskar dig hjärtat! <3 
Bästa syster!
 
P u s s & k r a m
/F
 
Finaste vännen med Dannyboy! <3 

2012-11-22
19:01:30

Sliten, trött, sova, vill gå i ide nuuuu!
Jag önskar att jag var en björn eller någon som inte hade någon känsel ibland...
Jag är sjukt sliten och trött efter knappt en vecka på praktiken, trots att det är kul så är jag helt trött D:
Men men, i morgon blir det helg runt fem tiden, då chillar man iväg och träffar Myraaaaaan!! :D <33 IIIH! Saknar dig så bästavän! <3 

Annars på praktiken äre bra, Jag och Pontus börjar bli som hemma ;) hahaha neee! Inte riktigt så, lite jobbigt ibland och att man inte kan få sluta tidigare och sådant shit, men trots allt så börjar vi känna dom flesta och det är skönt att det inte är så mycket folk i köket! :) Men som sagt, jag skulle behöva gå i ide eller sova ut, riiiiiktigt länge! :c

Ja annars äre snart faktiskt dags o åka hem till skogen igen fast det är skönt att umgås med andra än bara familjen ibland, det är bra med omväxlingar och miljöombyte har jag märkt! (: Men när jag kommer hem ska de vara en massa folk där också, ojoj! c: Lite folk man träffade ifrån Västerås i somras, fira min plastfarsa som fyller år på tisdag nästa vecka! :) WIIIIHO! Fullt ös medvetslös... typ så känns det!
 
P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-19
20:07:09

My baby takes the morning train!
Heeeej alla bästa, söta och underbara läsare som är här och läser! :)

Idag har jag börjat på min praktik och det var faktiskt riktigt bra, bättre än vad jag trott. Vi är totalt 6 stycken i köket med diskaren, det var 3 riktigt schyssta människor, sedan vare jag och Pontus. Resten av veckan blir de samma visa igen, det var dock lite svårt att hitta exakt dit vi skulle, men det fick bra! :)

Lite trött dock men det ordnar sig ska ni se ! :) 


Känns att man verkligen vill soooova eller något liknande! Wiiiho! Hahaha nej men Till helgen lär jag ju träffa Myran :DD <3 

Men nu vet ja inte vad jag ska skriva, så vi får höras i morgon!


P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-18
19:42:42

Back in town with all memories!
Tjooo allihopa!

Sitter hemma hos min käre broder i Åkersberga och nu blir det två veckor i denna stad! Dagen har varit lagom chill och mer chill lär den fortsätta vara.
Har verkligen inte gjort något nödvändigt idag liksom ? xD Har typ vaknat, packat, ätit, duschat, åkt buss, handlat med min bror och åkt hem till honom, vart är det bästa? Hm... låt se nu? Duscha kanske är det bästa jag gjort idag! Hahahah! Herregud!

Nej ska väl antingen se Solsidan eller skypea snart, behöver bädda min säng där jag ska sova också.
Men måste lägga mig i tid också, ska ju förfan upp vid fem i morgon, möta Pontus vid 6 typ :oo 

Men ni alla underbara läsare får ha det så bra så hörs vi i morgon!
Vill inte tråka ut er om jag inte har något o skriva! ;)

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-17
18:51:30

Ibland är det bara för mycket för mig...
Ibland är livet för mycket för mig... För mycket saker som händer, för mycket ansvar, för mycket knas och ja.. ibland känns det som om man inte klarar av att hantera det, fast innerst inne gör man ju det förhoppningsvis!
 
Jag önskar jag kunde vara som en dator i mitt huvud också. Ni vet när man är sådär ordningssam av sig där man sorterar upp allting i olika mappar, så önskar jag att jag kunde göra med känslorna och händelserna också. Det skulle kännas så mycket lättare på något sett. Och allt onödigt man inte behövde kunde man bara lägga i papperskorgen och radera ur minnet liksom! 
Fyfan vad skönt det hade varit! Önskar människan funkade exakt så! 
 

Övrigt idag har jag knappt gjort något, eller ja ganska mycket men ändå inte. Vad känner jag att jag inte riktigt vill gå in på såhär offentligt men ah, gjort mycket men ändå så lite.

Kom hem för en stund sen och äter lite chips och börjat fixa för det jag ska ha med mig i morgon när jag ska åka till min broder! :)
Ska stanna där i två veckor i Åkersberga alltså! Eftersom att jag ska praktisera i Hammarby Sjöstad tillsammans med Pontus! :)

Det ska bli ganska roligt ändå! Men nu ska jag göra något roligt, vi hörs sweeties!
 
P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-17
00:33:36

Life...

Till dig som inte passar in i skolan, till dig som inte passar in bland dina vänner, till dig som inte passar in någonstans helt enkelt: 

Sluta aldrig att inte passa in. 
Det här är jag. Jag är lite för fet, jag har lite för stort hår, jag skrattar lite för mycket, jag tänker på lite för mycket saker, jag klär mig lite för konstigt, jag är lite för kort, jag är lite för knäpp, men helvete vad tråkigt det hade varit om man var tvungen att gå efter en mall.

- Jag är en i mängden.

 

 


2012-11-16
20:00:53

Folk borde fan ha ett skott i pannan!
- " Det är för lite avrättningar i det här landet! " Skrev min bror så fort jag skrivit ut att folk borde ha ett skott i pannan! Och folk är fan inte riktigt friska i huvudet när dom tar en annans parti och hotar sin släkt... FYFAN!

SVIN!
 
I alla fall, idag har jag inte gjort så mycket, sov 11 timmar, det var riktigt skönt! Annars typ käkade jag frukost, hjälpte min ena broder lite och sedan så satte vi oss i soffan och tittade på lite äldre säsonger av svenska hollywood fruar, det är riktigt roligt faktiskt! 
Ett av dom få program man faktiskt kan titta på. Hahaha!
Så jag låg under värmefilten i soffan och tittade på nästan en hel säsong! :D 

Annars ska jag inte göra så mycket idag, har nyss städat hos min Eddieboii c: <3 så nu har han rent o fint, bortskämd med en massa mat!
Min lillesyrra får faktiskt ta ansvar för sin egen hamster också, så låter henne städa sin egen bur idag.
 
Men annars ikväll ska jag typ inte göra så mycket faktiskt, jag lär väl skypea eller något liknande! Får se vad jag ska göra! :)
Det märker vi! :)

På söndag ska jag även till min broder också! :) Sjukt nice, så äre praktik dagen efter! Ska bli så jävla roligt! :DD

P u s s & k r a m
/F
 
Mina små bebisar! <3 
 
 
 

2012-11-15
22:18:31

Såhär kul kan man ha en torsdagskväll!
HAHAHAHAHAHAHA flåt... Men man får vara som man är när man inte blev som skulle...
 
P u s s & k r a m
/F

2012-11-15
20:41:21

Äntligen ledig! <3
Heej! c:

Jag sitter här i min underbara säng och typ chillar, är jätte pratsugen men finns typ ingen som vill snacka nu? D: WÄÄÄ!
 

 
Idag har jag stått i köket igen! :D Lite jobbigt och intensivt i två dagar men skitsamma! :) De är kul i alla fall! <3
Stod i luckan, like a boss! ;3
Ehm sen har jag känt mig som en jävla mattant... venne riktigt varför men diskade mellan 08.20 och 11.20 om inte längre... Lite jobbigt sådär men skitsamma, jag slapp diska sen! xD HAHA!
 
Fram emot eftermiddagen ringde vi även praktiken idag tillsammans med Charlotte som fick hjälpa oss med numret för att de på lappen var feeel? :ooo adressen oxåååå xD <3 HAHAHAH! 
Men vi startar klockan 8 på måndag morgon borta på Luma i Hammarby Sjöstad! :)
Om jag räknat rätt och sådär så bör vi bege oss vid 10 över 6 på morgonen, då ska vi vara framme vid halv 8, å då har vi tid och hitta också! :) Men måste snacka med Pontus först! :DD 
Skönt och få ha sina egna kläder med sig också! <3 

Men det blir som att åka till skolan för mig normalt! xD 

Nu ska jag hitta på något kul, vad nu det kan vara...

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-14
19:30:00

Blod, svett och tårar!
- FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Jag är verkligen stolt, jag menar det!
Hade verkligen inte stora och höga förväntningar idag när jag klev in i köket. Jag förväntade mig KAOS! Jag menar verkligen KAOS! Men när vi väl kommit igång runt 10 i 9 och ja... det flyter på!
Allt går hyfsat bra och jag cuttar mig i tummen, svär och har mig, sedan svor jag och tänkte att allt var kört att det skulle gå åt helvete!
När vi nästan är klara, dukat upp vårat bord och sådär, slutar det med att jag får duka några andras bord, irritationen växer och stressen ligger i luften. Sedan ska jag kolla till hasselbackspotatisen och bränner sönder ena fingret... Toppen! 
KAOS KAOS KAAAAAAAAAAAAAAOS!
Svor och kunde tamefan inte göra något på säkert upp mot 5-10 minuter trots att jag spolat under kall-ljummet vatten. Alltså jag trodde det verkligen var kört! Men uppläggningar och allt ordnade sig verkligen!
Allt blev verkligen så mycket bättre än vad jag förväntat mig!

Jag förväntade mig max ett C... knappt det!

Men när vi sitter i matsalen kommer våran lärare till omdömmet om våran grupp och vi slutar på ett A! Fattar ni?! PÅ ETT FUCKING A! Så jääääääävla awesome! Det var LYCKA verkligen! <3

Det överträffade mina förväntningar något så stort idag och nöjd med brudarnas insatser!

Bra gjort tjejer! FYFAN VAD VI ÄR BRA!
 
P u s s & k r a m
/F
 


Entrecôte m. hasselbackspotatis, "bea"smör & rödvinssky. Smörstekt sparris och ugnsbakad bifftomat. 
 


Chokladmousse med chokladkross & exotiska frukter.

2012-11-13
19:50:00

Älskar, älskar inte, älskar...älskar inte!
Heeeej alla ! :)

Jag sitter här i min säng och typ chillar galet, har ingenting att göra direkt sådär, DET HÄR SKA JAG GÖRA... 
Inget sådant alltså! :c

Har käkat lite Ben & Jerrys glass och typ tagit det galet lugnt nu på kvällen.
I morgon äre matlagnings prov också, FOKUS, FOKUS, FOOOOKUS! :oo <3
 
Aja, annat i veckan är, ringa till praktiken med Pontus, packa en väska som mamma kan köra till Berga, eftersom jag ska bo där. Sedan ska jag till Berga på söndag! Sen äre praktik i två veckor!

Utvecklingssamtalet gick bra även det! Genomsnitt ett C i allt, men köket varierar på ett B/A men stannar på ett B i matlagning 1! :) men kan inte vara annat än nöjd med tanke på allt som varit, även det som är... Men kan inte klaga, jag har känt att jag presterat till max ändå, gjort allt jag ska och bordet, har koll på läget och allt! :)
Men det ska bli bättre, jag vill bli bäst! ;3

Men nu ska jag hitta något roligt och göra, sen vet jag inte.

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-12
19:35:03

Måndagar... SUGER!
Sitter i sängen, väntar på ett samtal på skype, äter Ben & Jerrys och livet... är sjuk!
Har uppfattningar om att jag inte räcker till och duger som jag är osv. 
Jag vet inte varför men det känns bara så... Annars har dagen varit sådär, trött som jag venne vad asså!
FYFAN!
Sorry för alla depp inlägg osv.


Snackat lite på skype, o jag har konstaterat att jag har hittat nästan någon som är likt en tvilling, vi tycker och tänker nästan exakt likadant faktiskt! :)
Riktigt roligt! :D



I morgon äre bara utvecklingssamtal och ska till min broder och onsdag äre matlagnings prov! TAGGAAAAAD!
Nästa vecka, alltså v.47 och v.48 har vi praktik. AWESOME! :D
Ska praktisera tillsammans med Pontus! :33 Borta i Hammarby Sjöstad på Luma! :)

Ska även bo hos brossan då så det blir ju awesome :DD mihihi! :DD
TAGGAAAAD till 1000! ;D
 
P u s s & k r a m
/F
 
 

2012-11-11
18:09:11

Tiden räcker inte till!
Min tid räcker seriöst inte till!
Ber om ursäkt för att jag faktiskt inte bloggade igår kväll som jag sagt men det blev så mycket annat och dog nästan av att jag var så uttråkad ;c
Sorry!

Idag har jag bakat bullar och håller på att fixa en tårta till min plastfarsa, eftersom att det är fars dag idag! Han förtjänar den verkligen! :)

Men nu ska jag bege mig, måste göra tårtan! :)

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-10
17:28:32

Vågar jag?
Jag har länge gått och undrat om jag någonsin skulle våga.
Vågar jag? Vågar jag vara mig själv?
Vågar jag visa vem jag är för alla andra utan att dom ändrar uppfattning om mig?
Tänk om det aldrig blir samma sak om jag gör det… jag vågar inte ens tänka på vad som skulle hända om det går fel.
Men finns du vid min sida, håller min hand och lovar att du aldrig lämnar mig så kanske jag vågar visa mig.
Visa vem jag är, visa mitt riktiga jag.
Jag är så trött på att leva i skuggorna av mig själv.
 
Att stå för att...
Det här är faktiskt jag!

Acceptera mig för den jag är eller lämna mig ifred!
 

Passade på att testa skriva en dikt eftersom det var längesen, o de verkade ju bli bra? :oo
Kommentera gärna för att säga vad ni tyckte om den! 
 
Nytt inlägg senare ikväll oxå! 

P u s s & k r a m
/F
 
 

2012-11-09
16:34:13

Back in town!
Hellu! 
Denna vecka har det varit fullt upp!

Måndag - Utbildning - Sjuk
Tisdag - Fortsatt utbildning + Besök på Skärgårdsstadsskolan - Sjuk
Onsdag - Besök på Söraskolan
Tordag - Besök på Tråsättraskolan
Fredag - Besök på Solskifteskolan 
 
Sjukt trött på alla besök! :c Men visst, asså de är roligt men lite tröttsamt D:

Nu är jag hemma i skogen igen o har bästa datorn! Sitter inne på tiny och bara chillar.
Hjälpt mamma med en tårta och de va väl nice! Dock dekorerade jag den bara, det är väl något bland det som folk kan tycka är svårast.. eller jag venne ;c

Men men, annars så vet jag inte vad jag ska göra ikväll... jag vill bara ha mat och chips typ.. har inte ätit frukost på tre dygn, dålig middag och knappt lunch på två dagar... asså min middag idag är typ min frukost... fyfan asså D: Sämst jag är!! :( 
Men skitsamma, maten går förmodligen fort!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer heller... vill jag veta? D: Ingen aning asså... men jag ska åtminstone få sova länge och börja äta frukost igen... fyyfan vad jag hatar när jag slarvat! :c
 
P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-07
22:43:27

Ibland så vill man bara skrika ut allt man känner...

Asså jag känner mig sjukt jävla lost... Så trött på saker o ting! Jag sitter i berga o kan inte blogga så mycket! :( önskar jag bara fick flyga iväg till min egna värld... Men de är värdelöst bara! Ibland äre bara så man önskar något för stunden som bara varar tills man mår bättre... Jag tänkte åtminstone säga att jag inte kan blogga så mycket innan fredag, men de går bra med grundskolebesöken fast jag bara skulle vilja lägga mig o vila, tänka igenom allt, rensa tankar, sortera dom i mappar osv. Det känns som om det är ett rum med världens största röra o kaos i! Om det bara gick o få ordning på det!

Men skitsamma, försöker verkligen inte att tänka på det, jag mår bara dåligt av det... Fyfan! :(

P u s s & k r a m
/F


2012-11-06
13:51:00

Stress och skit!
Hej sweeties!

Jag sitter o skypear med den gulligaste o sötaste av dom alla!! <3 :') iiiiih! <3
Annars är jag fortfarande sjuk men satsar på att ta mig till skolan i morgon eftersom att jag tydligen ska på en massa grundskolebesök... onsdag till fredag asså de är kaos för jag har noll koll! FAAAAAN D: Asså ångest för att jag har varit hemma o varit sjuk... men ska väl se till så jag hamnar i berga ikväll redan, om jag nu ska läsa på dom där skolorna, hatar att ha noll koll verkligen!! ;c

I övrigt har jag inte gjort något speciellt typ, spelat med min broder, tagit reda på en massa skit om morgondagen och sen ah.. jag vet inte.. det här känns bara sjukt stressigt och skit, hatar det! ;c 
Så jävla rörigt! 
Det är fan en av anledningarna till att inte vara sjuk, man missar all viktig info och det slutar med att man har noll koll och hela skiten blir KAOS! :(

Men nu ska jag fortsätta vara social! c:

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-04
20:26:29

Sjuk chey idag!! :c
Heej! 
Idag var jag, storesyrran, kidsen, mamma och "pappa" o badade! (: Det började bra och slutade sådär O.o Det visade sig att jag hade feber... var kokhet... o min lillesyrra tänkte steka ägg på min panna!! Vad är de för sett?! :c
Inte okej... sen såg jag någon gubbe som liknade en fisk, en annan snubbe som jag o min storesyrra garvade åt, samt några andra boys... Syrran hängde ju på! ;)
Hahahahah!! Nej fyfan vilken dag...
Det blev däcka på vägen hem i bilen och bara ta de lugnt! Tyvärr blir det ingen skola i morgon på grund av den jävla febern! :c så jävla blääää! Skulle ju på utbildningen! :c

Men men... jävla snusk gubbarna som glodde på mig oxå, ungjävlarna oxå, har dom aldrig sett bröst förut eller?! ;o 
Höll på o få flipp... förminskning kanske? :S asså WÄÄÄÄ! :c

P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-03
21:39:48

Vill bara glömma dig!
Jag vill bara glömma dig! Du och dina minnen plågar mig så jävla mycket!

Jag orkar bara inte när du ska låtats som om ingenting har hänt när du i själva verket betett dig som ett jävla svin! Fan för dig ditt as!

Önskar jag hade en som var riktig, bättre än dig och aldrig svek mig, lämnade mig utanför, lämnade mig som en i mängen! 

FYFAN!
 
G å & d ö !
 
/F
 

2012-11-02
23:20:57

Wiiihooooo!
I'm back again bitches! ;D 
Nejmen heeeeej på er! :DDD
Jag sitter och skypear med Danne och Emil och vi har ganska kul! :33  Hahahah vi har musik quiz, sjukt awesooome juu!! :33 

Annars har jag varit hos min broder idag, de va ganska awesome, vi handlade osv. osv. 
Imorgon ska vi till Norrtälje och handla kläder åt kidsen, och en massa annat! Skulle tydligen baka pepparkakor på eftermiddagen! c:
 
Men nu ska jag hämta cider och chilla galet på skype/tiny!

 
P u s s & k r a m
/F
 

2012-11-02
02:51:02

Wiiiho!
Sitter här och skypear med massa boys, söta Danne, Awesome Jocke och Emil, sedan Kinky ska vara där oxå! (:
Nu sitter vi alla inne på tiny och camar! c:
WIIHOOO! c: 
Jag ser ut som fan men okej! Jag laddade ner en app för 15 kronor oxå, för deras skull!! :oo
Ojjojj! :oo
Nejmen natt talk är ju fan alltid roligt! :DD<3
I morgon ska jag träffa min käre broder och jag venne, göra kullerbyttor? :33 
Hahah nejmen jag har ingen aning! :DD 

P u s s & k r a m
/F
 
Sååå jävla vackra! <3

2012-11-01
18:23:22

As long as you love me!
Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst!

 
P u s s & k r a m
/F