Romars

2009-11-30
11:30:10

Grisvaccinet
I dag runt 10 tiden tog jag grisvaccinet.. :S de gjorde fett ont :S kommer typ inte kunna röra armen i dag :S men jag får väl se senare :S

2009-11-27
10:01:08

Hej Fredag!
I dag är jag sjuk ): I går var jag på begravning de var otroligt fint men de var jätte jobbigt jag ville inte lämna min plast morfar )'': kändes så jävla jobbigt.. grät typ oavbrutet i en timme och smått till och från efter de. Han kommer alltid finnas i mitt liv. De kommer kanske en bild i senare inlägg. De var en fin begravning.. de var verkligen krävande men jag visste vad som väntade.. vi fick träffa massa trevligt, folk, från Finland och Sverige. De var ändå trevligt. Men nu ska jag hitta på något och göra..
Puss och Kram <3 Älskar er <3 (A)
Fr!da <3

2009-11-21
12:02:19

Hej lördag!
Hej alla, de är allt som händer ser jag! Trevligt trevligt. Jag verkar fortfarande leva och allt rullar fortfarande på.. begravning nästa vecka, filminspelning, rida och ja :D allt på samma gång känns de som,  :P hoppas alla mina fina läsare har de bra och lever! Kramar på er underbara läsare!

2009-11-13
21:21:50

Sha Sha!
Sorry att jag inte skrivit alla mina underbara läsare men jag har varit skit trött och jag har haft mycket och stå i, stall, skola och hem. Jag har mycket som hänt men orkar inte snacka om de :S <3 Har hittat lite nytt och renast gammalt i från min hjärna, haft utvecklingssamtal, de gick super bra :D tack och lov för de, nästa vecka byter jag krea-val fan vad skönt!!! :D
Kramar <3

2009-11-06
19:21:30

Fan vad jag hatar det här!
Fan vad jag hatar det här!
Känsliga läsare varnas!

Varför ska man göra saker man inte vill?! Eller ha blir tvingad till det fast man inte vill? Fan vad jag hatar det här! Jag vill inte vara här! Släpp mig fri! Låt mig vara ditt svin! Rör mig inte! Se inte ens på mig! Och andas för fan inte på mig! Varför blir man tvingad till saker överhuvudtaget?! Varför ska man bli skickad till det när man inte vill?!  Jag vill inte se dig! Jag vill inte röra dig! Jag vill inte vara i dina armar! Jag vill inte ens andas på dig! Jag tänker för fan låta dig vara! Hatar dig din fucking bitch! Jag själv är bara en tjej som dissar allt och tar allt kallt. Som om jag skulle bry mig om dig ditt as?! Varför hänger du efter mig? Varför pratar du med mig? Varför hänger du efter mig? Varför pratar du med mig? Har jag sagt att du får följa efter mig ? Har jag sagt att du kan prata med mig eller tilltala mig? Låt mig fan bara vara! Usch vara jag hatar dig! Du är en jävla äcklig subba som är bara för mycket! Så låt mig vara! Har jag gjort dig något eller?! NEJ! Det har jag inte!
En sak jag skrev på 1½ timma lite drygt xD
Är inte riktad emot någon alls!
Puss på er! <3
Fan vad jag hatar de här! xDDD
Älskar dig Frida <3 min lilla tvilling syster <3 (A) <3
Frida + Frida = systrar <3 4-ever
Farlig
Rolig
Iskall
Duktig
Andlös
&
Fabulösa Frida
Rolig
Iskall
Dummast
Andlöst kul